Dakwerken

Dakwerken Zeno is jouw specialist in dakrenovaties en het aanleggen van nieuwe daken. Je rekent op één kwalitatief aanspreekpunt voor de coördinatie en uitvoering van jouw project. Door een weldoordachte materiaalkeuze zorgt Zeno voor een kwalitatieve afwerking van jouw dak. Van hellende daken tot platte daken, dakwerker Zeno gaat geen uitdaging uit de weg.

Plat dak

Tot één derde van de warmte van jouw woning gaat verloren via je dak. Bij een dakrenovatie raden we daarom ook steeds isolatiewerken aan. Zo kan je je woning zo energie-efficiënt als mogelijk maken en bespaar je op je maandelijkse factuur. Je stoomt zo je woning klaar voor de toekomst. We bieden jou een brede waaier aan materiaalkeuze voor de dakafwerking van jouw plat dak. Reken steeds op een scherp voorstel, 100% op maat.

Hellend dak

Ook de renovaties of het aanleggen van een nieuw hellend dak behoort tot onze expertises. Een hellend dak is opgebouwd met gordingen en kepers of met spanten. We bekijken steeds of er al dan niet een totaalrenovatie van het dak nodig is. Dan vervangen we ook de onderdelen die verouderd zijn. Ook isolatie van een hellend dak behoort tot de mogelijkheden. Dit kan zowel langs de binnen- en/of buitenzijde. Reken steeds op een scherp voorstel, 100% op maat.

Premies & subsidies

Je woning klaarstomen voor de toekomst is belangrijk. Verfraaiingswerken en werken die je woning energie-efficiënt maken zoals een dakrenovatie en dakisolatie komen mogelijk in aanmerking voor de Vlaamse Verbouwpremie. Je kan voordelig lenen en subsidies of premies aanvragen langs deze weg. Online is een eenvoudige simulatietool voorhanden. Heb je hier hulp bij nodig? Dan bekijken we dit graag samen met jou.

Vlaanderen Web 02

Waarom kies je voor Zeno?

Persoonlijke aanpak

Jong & Dynamisch bedrijf

Kwalitatieve materialen

Eén aanspreekpunt

Correcte projectopvolging

Verzorgde naservice

Contact info

Adres

Nederij 83, 2200 Herentals

Telefoon

+32 493 42 67 64

Email

info@dakwerken-zeno.be

Vraag je offerte aan

Vind ons leuk op sociale media